Öppna sök Sök
Öppna sök Sök
Läroviken

Arbeta hos oss

Välkommen till Läroviken, en vuxenutbildning som spelar en viktig roll i samhället. Vi skapar möjligheter för våra medarbetare att vara med och forma vår verksamhets framtid för elevernas bästa.

Genom vårt arbete har vi en fantastisk möjlighet att påverka människors liv och samhället i stort. Vårt arbetssätt utgår från vetenskaplig grund, och i slutändan handlar det om att vi ser oss som en del i ett större sammanhang. Våra individuella kunskaper och erfarenheter i kombination med vårt engagemang är vad som gör det möjligt för Läroviken att fortsätta bidra och leda utvecklingen framåt.

På Läroviken erbjuder vi en karriär i en modern och interkulturell miljö. Vi uppmuntrar mångfald och agerar och kommunicerar med respekt och öppenhet. Läroviken är en självklar del av Sandvikens kommun och samarbetar med andra samhällsfunktioner och näringslivet som en självklar del av Sandvikens kommun.

Vi bär på en inneboende stolthet och är medvetna om att vi gör skillnad varje dag och tillsammans bidrar vi till en hållbar framtid genom ständigt lärande och utveckling.

Vår drivkraft

Vi vill möta våra elever där de befinner sig, ta vara på deras fulla potential och ge dem möjligheter att utvecklas!

Vår verksamhet utgår från vår gemensamma drivkraft. Den beskriver våra grundläggande uppgifter och vad vi alla ska bidra med. Genom drivkraften får vi energi och fokus.

Vår vision

I Sandviken är världen alltid närvarande. Här känner vi oss hemma och gör varandra bättre.

Vår vision utgör målbilden som styr och driver oss framåt. Den förtydligar avsikterna och visar riktlinjerna för den framtid vi vill skapa.

Vår värdegrund

Som medarbetare på Läroviken är du en del av en nyfiken och initiativrik verksamhet. Du delar våra gemensamma värderingar och stärker vår förmåga att utföra våra uppdrag.

Vår gemensamma värdegrund består av tre kärnvärden, som alla är lika viktiga och som samspelar med varandra.

Kärnvärden

Respekt

Vi välkomnar och visar respekt för varandras olikheter, och i alla våra möten och samtal är vi generösa och vidsynta. Vi ser till varandras bästa och visar en laganda som tar oss framåt på ett inkluderande och konstruktivt sätt.

Ödmjukhet

Vi delar generöst med oss av vår erfarenhet och kompetens för att skapa utrymme till förbättring och utveckling. Vi visar på mod genom att uppmuntra nytänkande och utbyter tryggt tankar och idéer utan att vara dömande eller begränsande.

Gemenskap

Vi sprider tillsammans kunskap och engagemang och har förståelse för människors olika behov, förutsättningar och synsätt. Vi spelar en viktig roll i ett interkulturellt samhälle och föregår som gott exempel för en utbildningsinstans som inte bara följer utvecklingen, vi är även med och leder den framåt inom vissa områden.

 

Om du delar våra värderingar och gemensamma drivkraft är du välkommen att utforska våra lediga tjänster.

Välkommen till oss

Här får du möjlighet att växa i en flexibel och utvecklande arbetsmiljö.